De 07:00 a 09:00
Notícies en Xarxa
03.06.2024 16:17

Gol estil Panenka del porter Lluri Granado per acomiadar-se del Can Rull RT

Lluri Granado ha marcat un dels gols més especials de l'últim cap de setmana al futbol territorial. El porter del Can Rull Rómulo Tronchoni es retira a finals de temporada i en el seu últim partit a casa va marcar de penal a l'estil Panenka en l'empat dels d'Alfonso Martínez per 5-5 contra el Sant Quirze. El gol va arribar en l'últim minut, si bé en el temps afegit els quirzetencs van igualar l'enfrontament aigualint la celebració.

"No estava parlat però va sortir espontani. L'altre penal el va tirar el Marc (Alfonso), que també plega aquest any. Els companys de fora van demanar que el tirés jo, me'l van deixar i vaig marcar-lo de Panenka. Ha estat una bona anècdota per acabar la meva carrera"

Lluri Granado, porter Can Rull RT

Andrés Montero, capità del Sabadell Nord, saluda els jugadors del Can Rull RT | Roger Benet

La represa del derbi a Ca n'Oriac

Aquest dimarts (20:30h) es reprendrà el derbi a Ca n'Oriac contra el Sabadell Nord suspès fa 10 dies per l'agressió de Carlos Raya a l'àrbitre a la mitja hora de joc que li ha suposat una sanció de 16 partits. Amb els dos rivals situats a la zona còmoda, el duel no té cap mena d'incidència al desenllaç final de Segona Catalana. Demà es jugaran els 59 minuts que resten amb 2-0 favorable als locals i el Can Rull RT jugant amb un home menys.

"L'aturada que va haver-hi crec que ens beneficia perquè tal i com estava anant el partit, no pintava bé la cosa. Afrontarem l'hora de partit que queda per intentar guanyar"

"Ens van sortir bé les coses des del primer minut i no pot haver-hi cap retret perquè el resultat era clar a favor i vam estar molt bé aquella mitja hora"

Cristian Barea, entrenador Sabadell Nord

Imatge de l'últim Tibidabo-Can Rull RT | Roger Benet
Imatge de l'últim Tibidabo-Can Rull RT a Torre-romeu | Roger Benet

Tibidabo-Can Rull RT en l'última jornada

Després del derbi, només faltarà una jornada per cloure la temporada a la Segona Catalana, i tornarà a ser amb derbi, aquest cop a Torre-romeu. El comiat definitiu de Granado serà diumenge (12h) contra un Tibidabo que sap que acabarà la lliga cinquè i que ve de perdre 3-0 a Badia.

Per contra, al Municipal de Ca n'Oriac dissabte (16h) es decidirà la lliga. Després dels marcadors de l'última jornada, si el Sabadell Nord perd contra el Natació Terrassa, els egarencs es proclamaran campions. De reüll estaran pendents els altres dos equips que aspiren a la primera plaça: Torelló i Berga.