En directe: De 23:00 a 23:59
Quimèric (R) / Generació BSO (R)
A continuació:
De 00:00 a 02:00
Vitamina Dance (R)
De 02:00 a 03:00
Parlem d’Òpera (R)
Tékne, la proposta de l'ESdi Color Lab a Intercolor | Pau Duran Tékne és la proposta de l'ESdi Color Lab a Intercolor
02.06.2024 15:03

L'ESDi ja sap quins colors vestirem a la primavera i estiu del 2026

Ja se sap amb quins colors vestirem a la primavera i estiu de l'any 2026. El congrés internacional del color Intercolor, amb la participació de l'ESDi, s'ha reunit a finals de maig a Bali per consensuar les propostes cromàtiques que influiran en les tendències i la indústria. La influència de les guerres que tenim a prop ha fet que al Fòrum de Davos es parli d'alternatives, i també de nova economia, i aquesta és una influència que l'ESDi Color Lab no ha passat per alt.

Tékne ha estat la proposta de quatre cartes que l'ESDi ha portat a Intercolor, agrupant colors diferents en els conceptes de 'calidesa', 'genuí', 'identitat' i 'harmonia'. I Segons sembla, la tercera, marcarà la pauta, en conjunt. Cal recordar que les decisions d'Intercolor són secretes. Amb un parell d'anys, corroborarem les tendències.

 

"A Davos es va parlar sobre nova economia i la proposta de la nova economia passava per la reconstrucció dels valors locals. I van donar-nos compte que hi havia una contracultura bastant important que era l'artesania. Tornant a l'artesania, al que és tradicional, a la manera de crear les coses dels nostres avantpassats, era importantíssim que les empreses de luxe ja han començat a comprar. I van donar-nos compte que havíem de tirar per aquí. Com una proposta que parlava sobre aquest esperit grec de la tecnologia, l'artesania"

Encarna Ruiz, directora de l'ESDi Color Lab

"Eclecticisme cromàtic. Es portaran certs tons, però a mi m'agrada molt també la tercera carta que hem esmentat, que és la d'identitat. Aquesta interacció entre uns verds frescos i uns tons càlids, ataronjats, rosats, jo crec que apostaria més cap aquí, perquè és més fàcil a la lectura. Tons càlids femenins amb verds femenins i frescos"

Anna Armentano, experta en color i professora de l'ESDi


L'ESDi apadrina a la UNCuyo


Per si tot aquest treball fos poc, a més, l'ESDi ha apadrinat el que serà el nou membre d'Intercolor a partir de la pròxima edició, i el primer del con sud d'Amèrica: l'Argentina, a través de la Universidad Nacional de Cuyo, a Mendoza.