De 07:00 a 09:00
Notícies en Xarxa
De 09:00 a 11:00
El Cafè de la Ràdio
Celebració al vestidor després de guanyar a Badia | Cedida Celebració al vestidor després de guanyar a Badia | Cedida
21.05.2024 12:51

Pas de gegant del Sabadell Nord cap a la permanència a Segona Catalana

A falta de tres jornades per acabar Segona Catalana, el Sabadell Nord ha fet un pas molt important cap a la permanència. L'equip de Ca n'Oriac ja l'acarona després de superar (2-4) el Badia del Vallès a domicili. Tot, amb un final de partit esbojarrat, ja que el marcador era tot just de 0-1 al 70'. Al final, tres punts vitals que situen els de Cristian Barea onzens amb 39, vuit més que el rival. Per tant, el derbi d'aquest diumenge (11:30h) davant el Can Rull Rómulo Tronchoni s'afrontarà amb un punt menys de pressió.

Suspès el Can Rull - Rubí Athletic

El Can Rull, per la seva banda, va viure una jornada inusual marcada per la suspensió del partit contra el Rubí Athletic quan faltaven vuit minuts per acabar per incidents amb el públic. El resultat, en aquell moment, era de 2-0. L'equip arlequinat és setè amb 40 punts, tranquil a la zona mitjana.

Finalment, el Tibidabo Torre Romeu va empatar a casa (1-1) contra el Sant Quirze. Malgrat aquest empat, els de Toni Sallés són cinquens amb 51 punts. Pel que fa al pròxim partit, rebran (diumenge, 12:00) a casa el Vic Riuprimer, 13è classificat.

"Venim de fer bons partits en les últimes jornades, encara que a vegades no es transforma en el resultat. Vam fer un partit molt bo, ja que el rival és dur perquè s'està jugant la zona baixa"

Cristian Barea, entrenador Sabadell Nord

"En la meva situació et diria de no reprendre el partit, perquè anàvem guanyant per 2-0, però segurament ells sí que voldran. Queden vuit minuts i estan amb un jugador més"